Dimarts passat, el diari ABC va avançar que Sara Carbonero es trobava ingressada en un hospital madrileny a conseqüència de problemes derivats del càncer d'ovari que li va ser detectat el maig de 2019. La periodista va necessitar passar de nou per quiròfan el divendres 5 de febrer, tan sols l'endemà passat de complir 37 anys.

La manxega es recupera satisfactòriament, si bé ni Sara ni la seva parella, Iker Casillas, s'han pronunciat sobre aquest tema fins al moment.

L'alta hospitalària s'ha avançat per la ràpida evolució de Sara i la periodista ha abandonat aquest divendres l'hospital per a prosseguir la seva recuperació en el seu domicili, valorant fins i tot reincorporar-se la setmana vinent a la seva feina a Ràdio Marca.

Intentant passar desapercebuda, i just en complir-se una setmana de la seva operació, Sara ha abandonat, amb molt bon aspecte, la Clínica Universitària de Navarra amb cotxe i acompanyada per l'exfutbolista, el seu gran suport personal.

Carboner ja es recupera a la seva casa envoltada dels seus éssers estimats i prepara amb força i ganes la seva reaparició, que podria tenir lloc en tan sols uns dies.