Sílvia Abril ha volgut enviar una bonica dedicatòria al seu company i amic Jordi Sánchez. Després d'anunciar-se fa gairebé dues setmanes que l'actor havia estat ingressat per coronavirus, la còmica li ha llançat un missatge d'ànim i li ha desitjat que es recuperi al més aviat possible per a poder tornar a abraçar-se.

La catalana ha compartit una publicació a Instagram en la qual apareix al costat de l'intèrpret d'Antonio Recio. En ella, ha aprofitat per a afegir un senzill, però emotiu missatge d'ànim per a Sánchez: "Estimat amic Jordi Sanchez , ja tinc ganes de tornar a estar així amb tu. Cada dia t'envio tones i tones d'energia i aviat estaràs meravellosament bé. T'estimo 2on marit!!!!!", ha comentat evidenciant la bona relació que tenen més enllà de l'ofici.

La publicació no ha trigat a rebre un gran suport per part dels seguidors de tots dos. Els dos consolidats actors van coincidir, entre altres projectes, en 'La que se Avecina' durant diverses temporades, quan Abril es va incorporar com a Violeta Recio, germana en la ficció de Jordi.