L'actor Jordi Sánchez, conegut pel seu paper d'Antonio Recio en la popular sèrie de comèdia 'La que se Avecina' que emet Telecinco, continua ingressat a l'UCI en la qual va ingressar fa un parell de setmanes per complicacions derivades del coronavirus. L'evolució de l'intèrpret és favorable i s'espera que pugui deixar la Unitat de Vigilància intensiva en els pròxims dies i continuar la seva recuperació a planta.

Nathalie Seseña, la seva esposa a la ficció, va ser qui va oferir més detalls a través de les xarxes socials sobre l'estat de l'actor. La intèrpret que a la sèrie dona vida a Berta Escobar, va compartir una foto al costat de l'actor a Instagram i li va manar els millors desitjos per a la seva ràpida recuperació.

"Enviant tota l'energia de l'amor a aquest ser al qual estimo tant. Molt aviat brindarem i celebrarem la vida", va escriure l'actriu que en els comentaris a la seva publicació va respondre a la preocupació dels fans assegurant que la recuperació de Sánchez va per bon camí: "Està millorant cada dia, camí total de la recuperació".

A més de Seseña, han estat molts els seus companys de la sèrie, que han enviat els seus missatges d'ànim a Jordi Sánchez. Silvia Abril, Luis Merlo o Pablo Chiapella també han utilitzat les xarxes socials per a tenir un record i desitjar la ràpida millora de l'actor.

A més del seu paper d'Antonio Recio a 'La que se Avecina' durant més de 170 capítols, Jordi Sánchez ha protagonitzat a la pantalla grans comèdies tan populars com 'Superagente Makey', 'Bajo el mismo techo' 'El mejor verano de mi vida' i la sèrie de TV3 'Plats Bruts'.