La Policia Nacional ha detingut a tres joves per agredir a Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com 'el pequeño Nicolás' al passeig de la Castellana de Madrid, segons ha informat a Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Tot va començar a l'altura del número 40 del passeig de la Castellana a les 23 hores del dissabte. Francisco Nicolás anava pel carrer junt amb dos amics caminant per agafar un taxi quan un grup de joves es va acostar per demanar-li una foto de molt males maneres.

Com que es va negar, van començar a colpejar-lo i trepitjar-lo. Un del seus amics va poder escapar i parar a una patrulla de la Policia Nacional, que va localitzar als agressors i va arrestar a tres persones, dos germans valencians i un malagueny de 19, 20 i 21 anys. Van ser traslladats a la comissaria acusats d'un delicte de lesions.

El 'pequeño Nicolás' va telefonar el 112 i fins al lloc va arribar una ambulància del Samur-Protecció Civil. Els sanitaris el van atendre i el van traslladar amb el nas trencat a l'hospital La Princesa de Madrid, on ha passat la nit.