La cantant extremenya Bebe s'ha convertit aquest matí en trending topic a Twitter per unes declaracions que han dividit als usuaris de la xarxa social de l'ocell.

"Feliç dia a totes les dones que des de fa molts anys vam fer el camí perquè un munt d'eixelebrades s'ho trobessin tot fet i puguin sortir a cridar que volen tornar "soles i borratxes" a casa", començava la cantant. "Feliç dia a les dones que sabíem que podíem ser iguals sense odi, que estudiem i treballem braç a braç amb companys i que vam tornar a casa amb amics, que acaronem als nostres homes perquè VOLEM i perquè ens acaronen", continua. "Feliç dia a les dones que van saber escoltar un MACA amb un somriure i un rubor i finalment feliç dia a totes les dones que no necessitem una manifestació per a saber que som IGUALS!!", acabava l'extremenya en un missatge que ha recollit tant crítiques com lloances.

"Després de veure publicacions del 8M, i molts d'ells en contra del que per a mi és ser feminista. És María Rebolledo, La Bbe. Per a mi ella sí parla del feminisme, sense donar discursets d'odi. Jo adoro a tots els homes que esteu en la meva vida, i em feu falta sempre", ha assenyalat una usuària. "Moltes d'aquestes dones que van escoltar Bebe, no van tornar a casa", li contesta una altra.

La de Bebe no ha estat l'única veu femenina que ha criticat el 8M d'aquest 2021. La presentadora Ana Obregón també va publicar una dura reprimenda a la ministra d'igualtat, Irene Montero. ""El 8M és el Dia Internacional de la Dona. La ministra d'igualtat ha convocat manifestacions malgrat la pandèmia. Des del respecte li refrescaré la memòria perquè a vegades les connexions sinàptiques de les neurones amb tant d'embolic ens van a poc a poc", començava el seu text.