Molts dies parlant d'una possible crisi sentimental i per fi Iker Casillas i Sara Carbonero s'han pronunciat públicament. Tots dos han utilitzat les xarxes socials per a confirmar la notícia de la seva separació i ho han fet mitjançant un text en el qual expliquen que seguiran molt units pel benestar i l'educació dels seus fills. Aquest ha estat el comunicat amb el qual han fet públic la seva ruptura:

"Tant Iker com jo ens sentim enormement orgullosos de la família que som i d'haver pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant tots aquests anys d'unió.

Avui el nostre amor de parella pren camins diferents però no llunyans perquè continuarem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats com fins ara ho hem fet.

És una decisió molt meditada i que prenem de mutu acord. El respecte, l'afecte i l'amistat romandran sempre. La nostra prioritat és des de l'afecte i el compromís, compartir el benestar i l'educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable. Amb aquestes paraules demanem que si us plau es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi. Aquestes seran les úniques paraules públiques que realitzarem en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió"

D'aquesta manera, els dos protagonistes d'aquesta història d'amor han confirmat la seva ruptura sentimental i han assegurat que seguiran units pel bé dels seus fills, els qui estan per sobre de tot.