L'actor català Jordi Sánchez, popular pel seu paper d'Antonio Recio en la sèrie de televisió "La que se avecina", ha rebut l'alta hospitalària després de més d'un mes ingressat per Covid a l'Hospital Fundación Jiménez Díaz de Madrid.

Sánchez ha publicat una foto vestit de carrer després de sortir de l'hospital en el seu perfil d'Instagram amb un missatge d'agraïment als professionals sanitaris "pel seu talent, les seves cures, la seva paciència". "Mai vaig pensar que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, podia ser tan desagradable", comenta en referència al mateix temps que ha passat a la UCI, que va abandonar fa vuit dies. L'actor agraeix també els missatges d'amics i companys, "que tant emocionen i ajuden quan et desperten", i "a totes aquelles persones que sense conèixer-me de res m'han fet arribar el seu afecte".

Jordi Sánchez (Barcelona, 1964) va ingressar a l'hospital a principis de febrer per la Covid. És famós pel seu personatge d'Antonio Recio a la sèrie "La que se avecina", i abans pel paper de Josep Lopes a "Plats bruts".