Des d'abans de l'estrena de la sèrie documental ''Rocío, contar la verdad para seguir viva" l'expectació era màxima. El testimoniatge de la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco en l'espai que emet Telecinco prometia ser una bomba mediàtica en els programes i revistes del cor i tenir entretinguda a l'audiència per unes setmanes, però el que no s'esperava és que des del primer lliurament Rocío Carrasco col·loqués en primera línia i en prime time televisiu el tema de la violència masclista.

Segons publica El Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial de Diari de Girona, durant la retransmissió de la sèrie documental, Rocío Carrasco va rebre el suport instantani d'una allau de figures públiques i cares conegudes de la política i la televisió. Fins i tot de la mateixa ministra d'Igualtat, Irene Montero, que va aprofitar l'èxit de la docuserie -els dos primers capítols emesos s'han convertit en l'emissió més vista de l'any de la cadena de Vasile (33.2 de 'share', 3.787.000 teleespectadors)- per obrir un fil a Twitter en defensa de Carrasco.

"El testimoni de Rocío Carrasco és el d'una víctima de la violència de gènere". Amb aquestes paraules començava el fil la ministra d'Igualtat que, a més, afegia que amb la confessió de Carrasco moltes dones podien veure-s'hi reflectides.

Sota l'etiqueta #RocioYoSiTeCreo o #RocioVerdad1, moltes altres figues públiques van donar suport a Rocío Carrasco.