L'estrena de la docusèrie de Rocío Carrasco a Telecinco ha sacsejat als espectadors i les xarxes socials. Plorant desconsolada, gairebé sense poder parlar i hiperventilada, la filla de Rocío Jurado ha relatat l'infern viscut amb Antonio David Flores durant el seu matrimoni i després de la seva separació. Com s'havia promès, Carrasco s'obra en canal per a parlar de tot el relatiu a la seva vida que ha callat en els últims 20 anys.

Revela detalls escabrosos, dolorosos i molt impactants fins ara desconeguts relatius al pare dels seus fills, al qual no nomena en cap moment ("no em fa bé") i defineix com un ésser maquiavèl·lic. Tot comença el 5 d'agost de fa dos anys, dia en què la filla de Rocío Jurado es va intentar suïcidar. "He arribat a tocar fons i em vaig adonar que així no podia seguir", comença dient Rocío Carrasco.

Entre els comentaris de personatges coneguts que estaven veient el programa de Telecinco, destaca la reacció de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, que ha estat contundent: "Ha estat víctima de violència de gènere".

Les frases més destacades de Rocio Carrasco

-"Messes vegades m'han dit que soc mala mare. M'ho han dit pel carrer i en mitjans de comunicació i m'han fet sentir com a tal".

-"La meva filla Rocío sí que pensa que soc mala mare".

-"El meu fill és especial, i per la seva situació s'emmotlla. Sé que m'estima, i això em dona tranquil·litat. Però no el deixen veure'm".

-"Quan em retornava als nens a la porta de la casa, ell m'increpava i m'insultava. "Et trauré els nens, filla de puta". Això és el que em deia (Antonio David)".

-"Tu no pots treure-li a una nena de 5 anys la seva figura materna amb la qual ella moria. Això és el que ha fet. Ella volia estar amb mi, tenia passió amb la seva mare, que soc jo".

-"Jo soc víctima, i els meus fills també ho són, d'una ment diabòlica. (Antonio David) Ha aconseguit que els meus fills m'odiïn".

-"Quan ens vam separar em va dir: "Rociíto, et cagaràs". I ho va complir, me'ls ha tret. Ha fet que m'odiïn, que és més cruel si cap. M'ha tret el més important de la meva vida".

-"He tingut als meus fills morts en vida. He hagut de fer com que no els tinc, estant vius. Ha embrutat la seva ment, això no es fa amb dues criatures. Això ho ha fet ell".

-"Em vaig prendre diferents pastilles per a llevar-me la vida i Fidel em va salvar. Vaig arribar a l'hospital adormida, no recordo res. Els vaig dir que m'era igual, que ho tornaria a intentar i que si no, tenia el Pont de Segòvia".

-"Va ser el 5 d'agost i dies abans m'assabento que la meva filla defensaria el seu pare a 'GH VIP'. Em van venir al capdavant els 30 anys anteriors i tot el que em venia al damunt una altra vegada. Però ara pitjor, perquè suposava veure a la meva filla en un plató defensant al seu pare. Aquest dia decideixo que no vull continuar vivint, era l'única manera que s'acabés tot".

-"Sé que va ser una acció covarda i egoista. M'avergonyeixo d'això, però no volia tornar a sentir-me mala mare".

-"El dia que la meva filla s'adoni del que ella ha format part i de qui és el seu pare realment, serà el pitjor dia de la seva vida. Gairebé que prefereixo que continuïn creient la versió que tenen, perquè no vull que pateixin".

-"A mi ningú em retorna tot el que m'he perdut dels meus fills, poder exercir de mare, els seus petons i les seves abraçades. Ningú em retornarà tot el que per culpa d'aquesta persona m'he perdut a la meva vida".

-"Recordo agressions verbals (d'Antonio David). Em deia que era ximple i que estava grassa. I en una ocasió em va agafar del cabell i em va colpejar el cap contra la taula".