Bones notícies per al príncep Harry. I és que dues setmanes després de la comentadísima i polèmica entrevista que el nét de la Reina Isabel II i la seva dona, Meghan Markle, van concedir a Oprah Winfrey, el Duc de Sussex té nova feina, després fitxar com a directiu d'una important empresa nord-americana de coaching.

En un moment en el qual la popularitat d'Harry ha caigut a límits insospitats al Regne Unit després de les acusacions de racisme contra la família reial britànica, i més allunyat que mai del seu pare del seu germà - el Príncep Carles i el Príncep William, amb els quals encara no ha parlat després de la seva entrevista - el Duc de Sussex 'tira arrels' en la seva nova llar, els Estats Units, i aconsegueix un important i ben remunerat lloc de treball que l'ajudarà a mantenir l'alt nivell de vida que té a Los Angeles després d'apartar-se de la seva família i de les seves obligacions 'reals'.

Harry 'va denunciar' davant Oprah Winfrey que el seu pare li havia tallat 'l'aixeta' i l'havia deixat de finançar després del seu trasllat als Estats Units - d'altra banda normal, ja que va deixar de representar activament a la Corona, motiu pel qual rebia una assignació anual, com els altres membres de tota monarquia - pel que havia hagut d'usar la quantiosa herència que va rebre després de la mort de la seva mare, Lady Di, per a poder començar una nova vida amb Meghan i el seu fill Archie lluny del Regne Unit.

No obstant això, sembla que els seus 'problemes econòmics' han arribat a la seva fi, ja que ha estat contractat com a directiu de l'empresa "BetterUp", una startup de Silicon Valley de la qual a partir d'ara serà director d'impacte. Un lloc executiu molt bon remunerat en una companyia centrada en la salut mental i el coaching, sector en el qual el príncep Harry té experiència després de la traumàtica experiència que va viure arran de la defunció de la seva mare, i després dels problemes psicològics que va travessar Meghan durant el seu embaràs, en comprovar el rebuig de la família reial britànica cap a ella i el seu fill.

El Duc de Sussex ha confessat que ha acceptat el lloc per a "ajudar a crear un impacte en la vida de les persones. El coaching proactiu ofereix infinites possibilitats per al desenvolupament personal, una major consciència i una vida millor en tots els aspectes".

Aquest important lloc s'uneix als milionaris contractes que el príncep Harry va signar recentment amb Netflix i Spotify, que li reportaran sucosos beneficis que, units al seu nou lloc com a executiu, semblen indicar que el seu segon fill amb Meghan Markle -una nena que naixerà al començament d'estiu- no vindrà amb un pa sota el braç sinó amb tota la fleca.