Marc André Ter Stegen va aterrar a Barcelona el 2014 per defensar la samarreta blaugrana. I des de llavors, sempre que ha tingut oportunitat, ha declarat el seu amor per Catalunya i la seva capital, ciutat on resideix.

El porter del Barça és un dels jugadors més estimats per l'afició, no tan sols per les seves parades, que han donat moltes alegries als culers, sinó per la seva senzillesa i la capacitat d'integració a Catalunya: parla català sempre que en té ocasió, passeja per la capital catalana i no és estrany trobar-lo al metro de Barcelona.

L'alemany va obrir ahir un torn de preguntes a Twitter, on els usuaris li podien preguntar qualsevol cosa que volguessin saber, i ell va respondre sense embuts. Ter Stegen va parlar sobre la dieta ovo lactea vegetariana que segueix, que no mira gaire futbol a la televisió o sobre la seva tècnica de fer cafès, que s'ha fet viral més d'una vegada a les xarxes.

Un dels usuaris li va preguntar sobre quina era el seu paisatge preferit de Catalunya. Marc André va respondre que no en tenia cap de preferida, però que a la ciutat es podien tenir unes vistes fantàstiques. Va afegir que havia visitat el Barri Vell de Girona i el Priorat, dos llocs molt bonics del país. I per acabar, que "per descomptat, la Costa Brava", i una emoticona d'una mà fent ok.

Una resposta que va agradar tant als gironins, que fins i tot li van fer la proposta d'afegir "Stegen" al riu Ter.