Rocío Carrasco va tornar aquest dimecres a Telecinco per a explicar alguns dels aspectes més destacats i rellevants del testimoni sobre la seva vida. La filla de Rocío Jurado va recordar l'agressió que va patir per part de la seva filla, Rocío Flores, en l'estiu de 2012, un dels episodis més durs de la seva vida: ""No podria denunciar a la meva filla perquè és el més meravellós que m'ha passat en la vida. Sempre l'he volgut protegir".

"Aquest dia Rocío m'agredeix i jo acabo en un hospital, però no era ella la que em pegava, era el seu pare. Perquè vull deixar clar ja des del principi que la meva filla va ser botxí perquè abans va ser víctima d'aquesta persona (Antonio David Flores). I era molt vulnerable", va relatar Carrasco, demanant públicament que no se l'ataqui, ja que la culpa la té el seu pare.

Rocío va explicar que la seva filla va parar perquè ella estava "inconscient al terra", també va revelar que "mai" es va interessar per com estava després de l'agressió: "Sé pel xofer, que va haver de declarar, que la meva filla va agafar el seu mòbil, va trucar al seu pare i li va dir: "Papà, ja està fet". Per això dic que el que va passar era l'obra mestra d'aquest ésser, Antonio David Flores".

D'altra banda, Rocío Carrasco va explicar per què no va respondre a les tres trucades que li va fer la seva filla després de la seva crida, desmentint que li digués que no la truqés més: "No estic preparada per a això, sé que ella tampoc, sé que les condicions no són les idònies i que tot el que gira entorn de no és l'ambient idoni".

En relació a aquest tema, també va revelar que ha consensuat amb els responsables del documental ometre alguns detalls de l'episodi 8 relacionades amb la seva filla: "Hem arribat a la conclusió que hi ha coses d'aquest relat que han de quedar-se entre ella i jo".

D'altra banda, després que Fidel Albiac aparegués per secundar-la públicament, Rocío Carrasco li va fer una pregunta a María Patiño després que també protagonitzés un enfrontament amb la seva parella: "Per què tu, quan aquesta persona (Antonio David) us va explicar que l'episodi de la finestra era mentida perquè hi havia reixes, no vas dir que jo te l'havia explicar a tu 20 anys abans?".

Preguntada també per la presentadora de 'Socialité', la filla de Rocío Jurado va assegurar que no sabia si Antonio David té el valor de denunciar-la, afegint que ella ho faria: "Per a mi seria una alegria que Antonio David em denunciés".