L'advocat i exdirector general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Xavier Puigdollers, ha guanyat les eleccions a la presidència de la Federació de Cristians de Catalunya (FCC) celebrades dimecres d'aquesta setmana, segons va avançar l'Agència Cristiana de Notícies Flama.

Puigdollers, que actualment formava part dels Equips de Pastoral de Política i de Comunicació de la FCC, havia estat director general d'Afers Religiosos de la Generalitat entre 2011 i 2013 i substitueix en el càrrec Antoni Comas, que era el president de la FCC des del 2013.

Nascut a Barcelona el 1951, Puigdollers és doctor en Dret per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre la protecció de la població civil en els conflictes armats i és professor de Dret Civil a la Universitat Abat Oliba de Barcelona.

Dedicat als infants i la família

Puigdollers exerceix d'advocat des de fa més de 45 anys, dedicat preferentment a temes relatius al dret dels menors i de la família, responsabilitat civil, i entitats sense ànim de lucre i també ha estat assessor jurídic d'escoles i entitats dedicades a l'educació i protecció de la infància i les persones amb discapacitat.

Al llarg de la seva trajectòria, Puigdollers també ha ocupat els càrrecs de secretari del Col·legi d'Advocats de Barcelona i director general d'Atenció a la Infància i Adolescència de la Generalitat. També ha assumit diverses responsabilitats a entitats com la Creu Roja de Catalunya, Càritas, la Fundació Pere Tarrés, la Tutela i l'Associació d'Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, entitat que actualment encara continua presidint.