El tik-toker mallorquí Naim Darrechi torna a ser notícia per les seves incendiàries declaracions, ara sobre el sexe sense protecció. En un conegut programa d'entrevistes del youtuber Mostopapi, el jove de 19 anys afirma que no li agrada fer servir preservatiu i que «sempre intento acabar a dins». Unes polèmiques afirmacions que han provocat una reacció viral en contra seva, tant per part dels seus seguidors com de la resta d'usuaris, i l'acusen de fer apologia «de la violació i l'abús sexual».

«M'agrada acabar a dins, aquesta és la veritat (...) jo no puc amb preservatiu, mai l'utilitzo, fins que un dia vaig dir, noi, és estrany que mai hagi deixat a una noia embarassada, tants anys, així que començaré a acabar dins sempre, sense cap mena de problema, i mai ha passat res», afirma Darrechi. Mostopapi, que riu amb l'ocurrència, li pregunta: «I elles mai et diuen res en pla: ei, bro...?». «Sí, però vaja, jo els hi dic que tranquil·les, que sóc estèril. Tu tranquil·la que jo m'he operat per no tenir fills», explica entre rialles en un fragment que s'ha viralitzat a Twitter.

La ministra d'Igualtat Irene Montero ha assenyalat que es tracta d'un cas d'abús sexual i que posarà el cas en coneixement de la Fiscalia. «Treure's el preservatiu o ejacular a dins sense consentiment és avui abús sexual i la Llei #SoloSíesSí ho reconeixerà com a agressió. Presumir davant 26 milions de seguidors d'una cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment al mig. Ho posarem en coneixement de Fiscalia», ha publicat a Twitter.

El vídeo ja ha sigut esborrat del canal del youtuber a causa de les fortes crítiques que ha suscitat a les xarxes socials. Darrechi, que compta amb 26,8 milions de seguidors a Tik Tok i 7,3 a Instagram, ha volgut disculpar-se amb els seus seguidors: «Haig de demanar perdó de cor per la meva inconsciència. A vegades no m'adono de la responsabilitat que tinc. Vaig fer un comentari que estava fora de lloc i que no és cert. Això és una bogeria que he dit jo. Tant de bo que no hagués sortit. Tot el que digueu sobre això teniu raó. Ho sento».