Encara a peu del canó als seus 81 anys i sense la jubilació en ment de moment, Concha Velasco arriba als escenaris de Bilbao amb la seva última obra de teatre, "La habitación de Maria", escrita pel seu fill Manuel i que ja ha representat amb èxit a ciutats com Madrid i Barcelona.

Amb motiu d'aquest esperat retorn als escenaris, la veterana actriu ha concedit una entrevista al diari "El norte de Castilla" i, tirant de la sinceritat de la qual sempre ha fet gala en els pitjors moments de la seva vida, ha parlat sobre la seva complicada situació econòmica, agreujada per la pandèmia del covid, que la va deixar sense ingressos durant diversos mesos.

"No m'importa dir-ho. He hagut de vendre tot el que tenia a casa meva perquè quan no es cobra, cal fer-ho", ha confessat, desvetllant que "fa uns dies li vaig dir al meu fill: 'Hi ha una coberteria allà, Ven-la'. I li van donar 50 euros perquè pogués anar a la farmàcia ".

Amb una de les trajectòries més llargues i completes del nostre país tant en teatre com en cinema i televisió, crida l'atenció aquesta ruïna econòmica de Concha explicada per ella mateixa per les males inversions teatrals que va fer durant la seva relació amb Paco Marsó i que, més de dues dècades després d'haver venut la seva mansió de la Moraleja i sense haver deixat de treballar en cap moment, pensàvem que hauria solucionat.

Unes punyents declaracions que reflecteixen uns greus problemes econòmics que el seu fill Manuel Velasco ha aclarit en una entrevista aquest divendres a "El Español": "Afortunadament ella no té un problema econòmic gran. Aquesta és la seva habitual forma de parlar, que pot malinterpretar-se perquè, per norma general, no són les coses com les explica", ha assegurat, afegint que tot i que la pandèmia va colpejar durament el sector artístic, la seva mare" té un magnífic contracte amb "La Habitación de María", més les seves puntuals aparicions televisives també ben remunerades". "A més, com ha estat molt treballadora tota la seva vida, lògicament té una bona pensió, fruit del seu esforç i dels seus nombrosos anys cotitzats", ha conclòs, tranquil·litzant sobre la ruïna econòmica que la mateixa Concha confessava hores abans.