L'exlíder del partit polític Unides Podem, Pablo Iglesias, tornarà a formar part del món mediàtic. Però aquesta vegada no s'involucrarà en l'àmbit polític, sinó que actuarà com tertulià a El Món a RAC1, el programa més escoltat de la ràdio a Catalunya, presentat per Jordi Basté.

La incorporació de l'exvicepresident del govern espanyol és una de les principals novetats que s'ha explicat aquest divendres durant el programa especial de la presentació de la nova temporada des del Festival Les Nits d'Acústica, al Teatre El Jardí de Figueres. Iglesias ha declarat que està "molt relaxat i amb moltes ganes de fer coses, de dialogar i aprendre".

Entre mons mediàtics

Pablo Iglesias va dimitir com a ministre i vicepresident del govern espanyol per ser candidat a la presidència de la comunitat de Madrid, però justament el mateix dia de les eleccions autonòmiques, el 4 de maig, va anunciar que deixava la política.

Després de gairebé quatre mesos, a part de col·laborar amb altres mitjans, és professor i està en un grup d'investigació adscrit a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3): "Ara torno a fer el que feia abans, treballar com a investigador a la UOC i dedicar-me al periodisme crític. M'agrada més i crec que se'm dona millor que la política", ha explicat a RAC1.

Nova vida a Barcelona

D'aquesta manera, Pablo Iglesias també arrenca un nou curs ple de canvis en l'àmbit personal i professional. L'exlíder de Podem ha explicat que viurà sol en un pis a Barcelona, allunyat de la seva parella Irene Montero i dels seus tres fills, segons ha afirmat El Cierre Digital.