L'actor i productor estatunidenc Paul Rudd, conegut pels seus papers en pel·lícules com 'Romeo i Julieta' o sèries com Friends', ha estat nomenat home més sexi de 2021 per la revista 'People'.

L'actor, de 52 anys, ha estat catalogat al llarg de la seva carrera amb tota mena d'adjectius, "com a amable, autocrític, afable o treballador", assegura la revista, que inclou una foto en la seva portada del protagonista de 'The Ant-Man'.

"Tinc la suficient consciència per saber que quan la gent s'assabenti, diran: 'Què?'", assegura l'actor de Nova Jersey a la publicació. "Ara espero que finalment em convidin a alguns d'aquests sopars sexis amb Clooney, Pitt i B Jordan", ha assegurat. "I m'imagino que estaré en molts més iots. Estic emocionat d'expandir la meva vida navegant", ha dit Rudd en clau d'humor.

De somriure fàcil

Per a 'People', aquesta humilitat, juntament amb el seu somriure fàcil i els seus ulls verds, són el que han fet que "el públic s'enamori de Rudd al llarg dels últims anys".

L'intèrpret té com a projectes immediats formar equip amb el comediant Will Ferrell per una nova sèrie d'Apple TV denominada 'The Shrink Next Door' i s'enfronta a una de les franquícies més preuades de Hollywood amb una seqüela d''Els Caçafantasmes' que es titularà 'Ghostbusters: Afterlife'.

18 anys casat

Malgrat els seus recents èxits en el món del cinema i la televisió, Rudd confessa a la revista que el que veritablement el fa feliç és el seu matrimoni, que compleix ja 18 anys, i els seus dos fills.

"Quan penso en mi, em considero un espòs i un pare", assegura. "Simplement estic amb la meva família quan no estic treballant. Això és el que més m'agrada".

Cada any, des de 1985, la revista nord-americana tria al que denomina l'home més sexi del planeta, títol que amb anterioritat ha atorgat al cantant John Legend, i als actors Michael B. Jordan, Denzel Washington o Idris Elba, entre altres.