El món de la música perd un dels cantants lírics més coneguts del nostre país. Carlos Marín ha mort aquest diumenge als 53 anys després que es conegués aquesta setmana que es trobava en coma induït i intubat a l'UCI del centre mèdic Manchester Royal, segons ha confirmat Il Divo, el grup del qual era un dels seus integrants.

«Amb gran pena els fem saber que el nostre amic i soci Carlos Marín ha mort. Els seus amics, familiars i fans el trobarem a faltar. Mai hi haurà una altra veu o esperit com Carlos. Durant 17 anys, els quatre hem estat junts en aquest increïble viatge d'Il Divo, i trobarem a faltar el nostre estimat amic. Esperem i resem perquè la seva bella ànima descansi en pau. Amb amor», va assegurar Il Divo en diversos tuits publicats en el seu compte oficial i verificat de Twitter.

Fa uns dies, el cantant espanyol va començar a trobar-se malament i finalment va haver de ser hospitalitzat al centre mèdic Manchester Royal. Arran d'aquest ingrés, Primer Beat Producciones va anunciar «per motius aliens a l'organització i que afecten la salut d'un dels integrants d'Il Divo» l'ajornament per al concert que s'havia d'haver celebrat al Coliseum de la Corunya el pròxim 22 de desembre. Fill de pares espanyols residents a Alemanya, la vida de Carlos Marín sempre ha estat vinculada a la música. Als vuit anys d'edat, el cantant va llançar 'El pequeño Caruso', el primer dels més de 15 discos que va llançar al llarg de la seva carrera professional. 13 d'aquests discos van ser amb Il Divo, el grup del qual formava part juntament amb Urs Bühler, David MillerSébastien Izambard des del 2003.

Des de la seva fundació, Il Divo ha aconseguit molta popularitat gràcies a una important projecció a escala mundial. Fins a l'any 2015, el quartet ha venut més de 35 milions de còpies en discos a tot el món i ha aconseguit més de 160 Discos d'Or i discos de Platí a més de 35 països amb la seva música denominada pop operístic o 'pòpera'. A més de la seva important trajectòria discogràfica, Carlos Marín també ha participat en nombroses obres musicals, teatrals i d'òpera com 'Los Miserables', 'La bella y la bestia', 'Grease', 'El Diluvio Que Viene', 'El hombre de La Mancha', 'La Traviata', 'El barbero de Sevilla', 'La bohème', 'La Magia de Broadway' i 'Peter Pan', entre d'altres.