La lletra de 'Hentai', la nova cançó que ha avançat Rosalía del seu pròxim disc, Motomami, que es publicarà aquest 2022, té als seus fans molt contrariats i fins i tot s'han atrevit a criticar-la. En un petit vídeo que la diva de Sant Esteve Sesrovires ha compartit a través de TikTok, en el qual se la pot veure a l'estació d'esquí de Vaquèira, on ha passat el cap de setmana per l'aniversari de la seva parella, el cantant Rauw Alejandro, entona part de la nova lletra: “Te quiero ride, como a mi bike / Hazme un tape, modo Spike [Lee] / Yo la batí, hasta que se montó / segundo chingarte, lo primero Dios”.

El que sembla una balada no ha agradat del tot als seus seguidors, ja que alguns asseguren que la seva lletra és massa explícita, i altres no estan conformes amb el canvi d'estil entre 'El mal querer' i les seves últimes cançons.

Del nou disc de la cantant, 'Motomami', que sortirà al llarg d'aquest any, en una data que encara no ha transcendit, ja s'han conegut un parell d'avançaments. Per exemple, 'La fama', cançó que interpreta de nou amb The Weeknd, com ja va fer amb 'Blinding Lights', i en la qual el canadenc canta alguns versos en castellà. El mes passat va arribar el segon avançament, 'Saoko', una cançó urbana en la qual ret homenatge a Daddy Yankee, un dels més grans exponents del reggaeton. Van ser 30 segons en els quals apareix amb una moto i un casc. També l'acompanya la seva parella, amb el qual es fa un petó davant la càmera. Precisament, el porto-riqueny va ser el tema de l'estiu amb la cançó 'Todo de tu', una declaració d'amor cap a la seva noia vestida de tema pop dels vuitanta.

No obstant això, 'Hentai' discorre per altres rumbs i no ha rebut els mateixos aplaudiments a les xarxes socials, atònites per una lletra incomprensible.

Interpretació a 'Rolling Stone'

Ja va avançar una cosa de la qual podria passar amb les seves noves creacions un reportatge publicat en la revista 'Rolling Stone' al novembre.

Diego Ortiz, periodista de la prestigiosa revista musical, que ha pogut escoltar ja part del nou àlbum, va descriure així el disc: "'Motomami' és una obra mestra plena de dissonància, sintetitzadors i òrgans saturats. És un treball innovador i d'avantguarda que captura les arrels i capacitats tècniques de Rosalía, deixant-te amb més preguntes que respostes una vegada que acabes. Ella desafia la música comercial tal com la coneixem. Cors enganxosos o ritmes uniformes? No. De fet, ella desarma l'estructura tradicional de la música pop en espanyol, fent de les arrels un acompanyament melòdic, no rítmic". El periodista assegurava que hi ha tota classe de gèneres a l'àlbum que està per venir, barrejats amb samples i donant una sensació d'harmonia perfecta entre bachata, hip-hop, deambow, flamenc i melodies al piano.

Memes i burles

Alguna cosa que potser no entén tot el seu públic, com ha passat amb les crítiques que ha rebut de 'Hentai':

Resposta de la cantant

A l'artista catalana no li ha agradat l'acolliment del seu nou avançament, i ha respost a les crítiques dels seguidors amb un tuit on assegura que no els entén: "Les persones que us està molestant la lletra de Hentai esteu bé??", ha escrit.

A més, ha retuitat un compte d'humor sobre ella en la qual ironitzaven sobre si el set d'enregistrament de la cançó inclouria un micròfon amb forma de penis.