L’actor francès Gaspard Ulliel, guanyador de dos premis César i conegut per la seva interpretació a Saint Laurent Hannibal, l'origen del mal, ha mort als 37 anys en un accident d’esquí als Alps, segons ha confirmat el seu representant a l'agència de notícies AFP.

L'accident es va produir aquest dimarts a l’estació de La Rosière, a Savoia, del qual encara no s’han aclarit les causes. Se sap, però que l'impacte es va produir en xocar amb un altre esquiador, segons ha avançat aquest dimecres la cadena BFM TV i han confirmat altres mitjans locals.

Ulliel, que es trobava inconscient, va haver de ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Universitari de Grenoble, on va morir poc després. La Fiscalia d’Albertville ha confirmat l’obertura d’una investigació per aclarir els fets.

L’actor, pare d’un nen de sis anys, fruit de la seva relació amb la model Gaëlle Pietri, va saltar a la fama amb 19 anys a la pel·lícula Les Égarés, al costat d’Emmanuelle Béart, i poc després al costat d’Audrey Tautou Llarg diumenge de festeig, de Jean-Pierre Jeunet, amb què va aconseguir el premi César al millor actor revelació. Va tornar a guanyar un César el 2017, en la categoria de millor actor, per la seva interpretació a la pel·lícula ‘Només la fi del món’, del canadenc Xavier Dolan.

És un dels actors amb més trajectòria internacional i pròximament havia d'estrenar la sèrie de Marvel Moon Knight.