L'actor i exgovernador de Califòrnia (els EUA) Arnold Schwarzenegger es va veure implicat el divendres a la tarda en un accident de trànsit múltiple a la ciutat de Los Angeles del qual va sortir il·lès, segons va informar aquest dissabte la policia local.

L'accident va tenir lloc a les 16.35 h en la intersecció entre West Sunset Boulevard i Allenford Avenue de la ciutat angelina, i en ell es van veure implicats quatre vehicles, un d'ells el de Schwarzenegger.

En un comunicat, el Departament de Policia de Los Angeles va indicar que totes les parts implicades van esperar al lloc dels fets fins que van arribar els agents i que no se sospita que cap d'elles es trobés sota els efectes de l'alcohol o de les drogues. Schwarzenegger, de 74 anys, no va patir cap ferida, però una dona que viatjava en un altre vehicle sí que va haver de ser traslladada a l'hospital perquè se li tractés una ferida superficial al cap.

En declaracions a la revista 'People', un representant de l'actor va confirmar que es troba en bon estat i que la seva única preocupació és l'estat de la dona que va haver d'anar a l'hospital.

El protagonista de grans èxits de taquilla com 'Conan, el bàrbar' i la saga de pel·lícules de 'Terminator' va ser triat governador de Califòrnia el 2003, en representació del Partit Republicà, i va concloure el seu mandat el 2011.