La plantofada de Will Smith a Chris Rock durant la gala d’entrega dels Premis Oscar 2022 va acaparar tota l’atenció i va rebentar la cerimònia més important del cine, ja que es va parlar més d’aquell moment insòlit i violent que dels premiats. Les reaccions dels mateixos actors que van ser presents al Dolby Theatre, amb cara de sorpresa, es van fer virals. Igual com el vídeo que va compartir després la llegenda del tennis Serena Williams, queno va poder contenir-se i es va gravar durant sis segons per mostrar la seva reacció de perplexitat a l’‘story’ del seu compte oficial d’Instagram.

La icona de l’esport, de 40 anys, va eliminar poc després el vídeo després d’haver-lo pujat diumenge 27 de març. «Simplement vaig seure perquè estava com, ‘he de deixar aquesta beguda’», deia en un altre tall, també eliminat.

Al·lucinada

La cara d’al·lucinada i d’incredulitat de la productora d’‘El método Williams’ –la pel·lícula per la qual Will Smith va guanyar l’Oscar– ja s’ha fet molt viral a les xarxes socials. Sembla quedar-se en estat de xoc al veure com l’actor clava la bufetada al presentador després de fer una broma sobre la seva dona, Jada Pinkett Smith. De moment, la germana de Serena, la també tennista Venus Williams, no ha reaccionat públicament a l’escàndol.