El futbolista portuguès del Manchester United Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez, han informat aquest dimarts que ha mort un dels dos fills bessons que esperaven.

"Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la defunció del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat", apunten tots dos a les xarxes socials.

"Volem agrair als doctors i infermeres per la seva cura i suport. Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privacitat en aquest dur moment. Bebè, ets el nostre àngel. Sempre t'estimarem", conclouen Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez.

El passat 28 d'octubre Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez van anunciar que esperaven bessons.

"Ens complau anunciar que estem esperant bessons. Els nostres cors estan plens d'amor. Estem desitjant conèixer les vostres cares", van escriure tots dos en els seus respectius comptes d'Instagram al costat d'una foto en la qual mostraven dues ecografies.

Cristiano Ronaldo, de 36 anys, és pare de Cristiano júnior i els bessons Eva i Mateo, i, amb Georgina Rodríguez, de 27, va tenir a Alana Martina.