Si hi ha alguna cosa que tots temem quan tenim algun compromís especial, és coincidir en la nostra vestimenta amb algun dels convidats a l'esdeveniment. I és que és igual que sigui un casament, un bateig, una comunió o simplement una reunió de feina, a ningú li agrada anar vestit igual que una altra persona.

Perquè precisament això mateix ho ha viscut avui la reina Letizia en primera persona, lluint exactament el mateix disseny que una de les premiades de l'acte que ha presidit a Mèrida. Ha estat durant l'acte de lliurament dels "Premis Reina Letizia 2021" a Mèrida, quan la Reina ha lliurat un dels guardons a la catedràtica de Dret Civil de la Universitat de Sevilla, Inmaculada Vivas, que anava vestida exactament igual que ella. Un vestit bicolor en blanc i negre de Mango de 49,90 euros.

Un moment que seria incòmode per a molts però que la Reina s'ha pres amb humor i filosofia, rient d'aquesta sorprenent casualitat i abraçant afectuosa al seu 'clon', visiblement avergonyida en veure que anava vestida igual que Letizia.