Shakira i Gerard Piqué s'estan separant, un procés que sorgeix enmig de rumors d'infidelitat per part del català a la cantant colombiana. I el més interessant és intentar descobrir com ella hauria descobert que el seu marit estaria mantenint una relació amb una altra noia en cas de ser real aquesta informació.

D'acord amb el programa de televisió El Gordo y la Flaca, emès al canal Univisión, la colombiana hauria confirmat aquesta deslleialtat a través d'una agència de detectius amb què ella mateixa va contactar.

El pitjor de tot és que aquest equip de professionals hauria filtrat a la premsa les dades que confirmaven la infidelitat, encara que només posseeix les fotografies de Gerard Piqué amb una altra dona en situacions compromeses. Per què no veuran la llum? Perquè Shakira les va comprar perquè mai no es publiquessin.

Sobre la dona que hauria robat el cor a Piqué, Emilio Pérez de Rozas assegura que és una jove rossa d'uns 20 anys que treballa en una de les empreses del futbolista i que a les nits seria hostessa en una discoteca que freqüenta el català: “Shakira probablement se n'està assabentant ara. Ella no volia que sortís la notícia de la separació, i ha estat ell qui ha forçat que veiés la llum".