Dues setmanes després de confirmar la seva ruptura amb Shakira, Gerard Piqué ha sigut vist a Estocolm (Suècia) en una festa amb una noia rossa la identitat de la qual encara es desconeix, segons informen en exclusiva les Mamarazzis d’EL PERIÓDICO, Lorena Vázquez i Laura Fa

El dimecres 15 de juny, Piqué va volar a les 7 de la tarda cap a la capital sueca per acudir a l’esdeveniment ‘Brilliant Minds’, al qual el futbolista estava convidat com a CEO de la seva empresa Kosmos, dedicada al desenvolupament de projectes esportius.

La cosa es va torçar divendres a la nit, 17 de juny, durant una festa del mateix esdeveniment, ‘Brilliant Minds’, a què Piqué va anar –vestit amb una caputxa– amb aquesta noia rossa. La imatge de tots dos l’ha publicat al seu compte una ‘influencer’ i empresària sueca que aquella nit va tenir un desacord amb el futbolista i va decidir penjar-ho a les seves xarxes. 

La ‘influencer’ en qüestió és Katrin Zytomierska, propietària de la cadena de restaurants de menjar saludable ‘Clean Eating’. En una entrevista amb Laura Fa i Lorena Vázquez, Katrin ha explicat que es va trobar amb Piqué cap a les dotze de la nit de divendres en aquesta festa i que va decidir acostar-se a ell per demanar-li si podia saludar el seu fill. 

«Li vaig preguntar si podia saludar el meu fill i ell em va dir que no. L’hi vaig tornar a preguntar, sorpresa, i em va tornar a respondre que no. No va ser mal educat, però sí una mica envanit. Suposo que al ser un jugador de futbol tan important... Però jo no el coneixia fins aquell moment. Després vaig fer la fotografia per penjar-la a Instagram».

Així doncs, Katrin va publicar la fotografia de Piqué acompanyat d’una jove rossa i un peu de foto amb un text en el qual la ‘influencer’ es va mostrar molt enfadada per com el futbolista li havia respost. De fet, fins i tot el va etiquetar perquè ell mateix vegi la seva indignació: «Escolta’m, perdedor @3gerardpique. Segurament moltes noies en aquella festa volien XXXX amb tu, i jo et vaig veure i immediatament vaig pensar en el meu fill. Vaig ser clara amb tu, et vaig demanar si el podies saludar. Em vas dir que no. Perquè, ¿tu qui ets? ¿Un tio que regateja amb la pilota?».

Quan EL PERIÓDICO li va preguntar si sabia alguna cosa sobre la identitat de la noia rossa que acompanyava a Piqué, Katrin va respondre que no sabia qui era.

Estem treballant per ampliar aquesta informació