Una jove tiktoker ha aconseguit una curiosa oferta per dormir de franc durant la seva estada a Eivissa. No és un detall menor, ja que els preus a l'illa son cada cop més prohibitius. Això sí, la seva privadesa durant l'hostalatge ha estat pràcticament nul·la.

El truc és el següent. Un hotel ofereix dormir gratuïtament a canvi de fer-ho en una habitació amb vidres descoberts que dóna a recepció. Així és, tret del bany, tothom pot veure l'interior de l'habitació en qualsevol moment que hi passi.

@bea_carpio_ Perdonad porque parezca la persona mas irritante del mundo es que estoy muy ilusionada 💜💜💜💜 os ire contando por insta si me seguis porfi #spain #españa #lentejas #viaje #trip #ibiza #baleares ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

La noia, amb la seva parella, ha anat compartint l'aventura a Tik Tok. És un fet que enganxaria més en un episodi de 'Black Mirror' que a la vida real però no deixa de ser una oportunitat que no han volgut rebutjar.

@bea_carpio_ Todo esto remarcando q la habitacion no tenia paredes entonces nos estaba viendo toda la recepcion grabarlo 🤡🤡🤡🤡 #spain #españa #lentejas #ibiza #viaje #travelblogger ♬ Ranking HSM 2 Songs - Emma Jayne

La decoració és molt curiosa. Com que és un habitacle descobert, la llum és el gran inconvenient a l'hora de fer vida en aquesta estada.

@bea_carpio_ Encima pasaron mazo de famosos ayer por el hotel y nosotros saludando den plan HOLA SI SOMOS LOS Q DUERMEN AQUI ☠️☠️☠️☠️ #spain #españa #ibiza #noeshumor ♬ sonido original - maría.

Ho faries? Potser és una bona opció per quan ets jove i vols viure experiències úniques o per afrontar la crisi que travessem sense deixar de gaudir d'aquesta illa tan meravellosa. Tot i així, no està fet per a tots els públics.