Durant les últimes hores Ylenia Padilla s'ha convertit en tendència a les xarxes socials després de protagonitzar un dels seus polèmics directes. La que havia estat col·laboradora de Telecinco va fer una emissió a través del seu compte d'Instagram on va perdre els papers completament mentre protagonitzava una nova successió d'atacs contra tot i tothom, en especial contra el col·lectiu LGTBI, David Broncano, Quequé i Telecinco.

L'exparticipant de realities va retransmetre un discurs carregat d'odi cap al col·lectiu LGTBI. "Desgraciats dels c*llons. El vostre odi em té amargada, el vostre odi mata. Sou assassins, drogaddictes, degenerats, pedofília, ho teniu tot. Deixeu-me viure, quin malson, nano. Qui c*llons us penseu que sou?" deixava anar completament fora de si.

"Tu ets maricón, vas néixer home, no ets dona, fote't. La naturalesa s'ha encebat amb tu i no ets dona. Assetjadors de me*da, misògins de me*da. Poc fusell, poc fusell, molt poc" cridava mentre alguns dels seus seguidors li demanaven que es calmés.

"Tinc pares i em van educar bé, no sento que sigui un gos, un nyu ni que sóc un drac. P*tos marico*s de merda, malalts". "Menys els homes heterosexuals, m'assetgen tota mena de persones. A mi els homes heterosexuals no em diuen res" assegurava mentre aprofitava per atacar també a David Broncano i Quequé.

"Bé, menteixo, els roigs sí. Héctor de Miguel (Quequé), Broncano... tota aquesta gentussa. Aniran caient un a un i ho gaudiré moltíssim" arremetia.

"Igual que caurà Telecinco, que està a les portes de la mort. Igual que Movistar, que també han caigut molt- Tots i cada un d'ells. Els veuré caure i ho gaudiré" assenyalava.

"Com que ja no surto a la tele emborratxant-me... Abans molava, però ara ja no. Ara, com que sóc una fona decent, els hi agrado als heteros", acabava dient.