Vladimir Putin és possiblement una de les figures públiques sobre les quals s'està posant més l'accent en els darrers mesos. Porta amb tensions amb l'OTAN uns quants anys, però després de la invasió d'Ucraïna el febrer d'aquest any ha estat a la primera plana més que mai. Ara, s'ha trobat a través de Google Maps la mansió que li atribueix el dissident i líder de l'oposició (a la presó) Alekséi Navalny.

La vila compta amb absolutament totes les "necessitats" que podrien adduir-se a un milionari: casino, església, amfiteatre i fins i tot una mena de bar de streptease.

La mansió pertany oficialment a un jerarca alt de Gazprom, l'empresa nacional encarregada de gestionar el gas natural del país. Una de les fonts de riquesa més grans.

Alekséi Navalny, líder de l'oposició de la Federació Russa, ja va advertir de l'existència d'aquesta luxosa mansió l'any 2021. D'acord amb l'opositor, el patrimoni d'aquest extens terreny està valorat en 1200 milions de dòlars.

Mentrestant, Putin assegura que aquesta propietat no li pertany i mai no li ha pertangut. Ni tampoc a cap dels seus familiars.