Víctor Valdés és possiblement una de les figures més reconeixibles quan parlem d'un porter del FC Barcelona. El de l'Hospitalet de Llobregat ha tingut una dilatada carrera en el món del futbol tant com a entrenador com sota els tres pals. Va ser porter durant catorze temporades al FC Barcelona.

Ara DAZN ha aconseguit els drets per retransmetre la meitat de LaLiga i amb això arribaran nous comentaristes i narradors. Entre ells, el periodista de la ràdio COPE Rubén Martín serà el narrador principal mentre compagina aquesta feina amb la de locutor de ràdio, segons va publicar 'Relevo'.

Per altra banda, Victor Valdés s'encarregarà de ser un dels comentaristes principals de la plataforma de VOD i streaming esportiu. Així, l'ex del Barcelona s'encarregarà de cobrir amb els seus comentaris l'esdevenir dels partits de LaLiga Santander.

No estarà sol, ja que Jose María Gutierrez 'Guti', un mític jugador que va vestir la samarreta del Reial Madrid, s'encarregarà molt possiblement d'acompanyar-lo a les retransmissions. Així, tots dos jugadors, famosos per la seva gran visió de joc, podran donar un toc de qualitat a les noves retransmissions de la companyia.