Que la Rosalia ha causat sensació amb 'Motomami' no és cap sorpresa. L'artista està copant les xarxes socials amb vídeos de la gira del seu darrer disc, amb què es troba recorrent la geografia mundial. Aquest és el seu impacte, principalment entre els joves, que fins i tot una concursant de 'La ruleta de la suerte' ha fet servir les mateixes paraules que ella en una de les seves cançons per resoldre els panells.

María, participant al concurs d'Antena 3, va fer servir l'abecedari de Rosalía a 'Abcdefg' per endevinar les lletres. Es tracta d'un tema en què l'artista recita: "A de altura (...), b de bandida, c de coqueta, d dinamita...", diu la catalana en aquest tall de l'àlbum, on només se la escolta a ella sense cap instrument ni melodia.

La jove participant s'ha fet viral en xarxes per fer servir aquestes mateixes paraules per desxifrar els panells de 'La ruleta'. "M de Motomami", "P de Patrona" o "T de titánica" són algunes de les paraules que la jove va fer servir, tretes d'aquest curiós tema de Rosalia, cosa que va descol·locar algun espectador despistat.