La família de l’actriu nord-americana Anne Heche ha explicat aquest divendres que l’artista pateix una ferida cerebral severa a causa de l’accident de trànsit i que no s’espera que sobrevisqui, segons un comunicat enviat a la revista ‘People’.

«Desgraciadament, Anne va patir una ferida anòxica cerebral severa i segueix en coma en situació crítica. No s’espera que sobrevisqui. La seva elecció sempre va ser donar els seus òrgans i se la manté en un sistema de suport vital per determinar si algun d’ells és apte», va indicar un representant de la família.

Investigació

D’altra banda, la Policia de Los Angeles (LAPD) està investigant si l’actriu conduïa sota els efectes de les drogues abans de l’accident de trànsit, divendres passat.

L’Oficina d’Informació Pública de la Policia de Los Angeles va confirmar ahir als mitjans de comunicació que les anàlisis de sang revelen la presència de drogues, tot i que es necessiten «proves addicionals per descartar altres substàncies administrades a l’hospital», va informar Fox News.

Segons el diari ‘TMZ’, fonts de la Policia van confirmar que Heche havia consumit cocaïna, d’acord amb aquestes anàlisis, en les quals també es van localitzar restes de fentanil.

Implicada en dos accidents

L’actriu es troba a l’hospital des de divendres passat, quan el seu Mini Cooper blau es va estavellar contra una vivenda a la zona de Mar Vista (Els Ángeles, EUA) i el vehicle va acabar en flames. D’acord amb la Policia, l’automòbil anava a tanta velocitat que va sortir de la carretera i, al xocar contra l’immoble, va calar foc, que va causar greus cremades a Heche.

Abans de l’incident, diverses càmeres de seguretat la van gravar conduint de manera temerària per una zona residencial. De fet, es va veure implicada en dos accidents, ja que va xocar primer contra un altre cotxe i després contra un garatge, lloc del qual va fugir mentre un veí li cridava, segons s’aprecia en un vídeo difós a internet.

Heche, que va mantenir sonades relacions amb l’actriu Ellen DeGeneres i amb l’actor James Tupper, va saltar a la fama a finals de 1980 amb el seu retrat de Vicky Hudson i Marley Love en la telenovel·la ‘Another World’, per la qual va guanyar un Emmy.

Després va protagonitzar diverses pel·lícules independents, com ‘Psycho’ (1998), ‘Sé lo que hicisteis el último verano’ (1997) i va arribar a ser nominada a un Tony per l’obra de Broadway ‘Twentieth Century’.