La causa de la mort de l’actriu Anne Heche va ser declarada com a accident dimecres pel Departament del Metge Forense del Comtat de Los Angeles.

L’automòbil d’Heche es va estavellar contra una casa de Los Angeles i va esclatar en flames el 5 d’agost. Després de l’accident, Heche va experimentar una «lesió cerebral anòxica severa», que va privar el seu cervell d’oxigen, entre altres lesions crítiques, va dir la seva família i amics en una declaració a CNN.

El forense va esmentar la inhalació i les lesions tèrmiques com la causa de la mort. Altres «condicions significatives» en la seva mort van incloure una «fractura d’estèrnum a causa d’un traumatisme tancat», segons l’informe forense.

L’actriu nord-americana Anne Heche va morir divendres passat al ser-li retirat el suport vital que la mantenia en vida per les ferides sofertes en un aparatós accident de trànsit, segons informa Reuters.

L’artista estava en coma perquè patia una ferida cerebral severa a causa de l’accident de trànsit i la família ja havia anticipat que no s’esperava que sobrevisqués, segons un comunicat enviat a la revista ‘People’.