No amaguen la seva relació, així que només era qüestió de temps. Aquest dimecres, quan les revistes del cor publiquen les seves edicions, era el dia més esperat, i així ha sigut: ‘¡Hola!’ publica imatges exclusives del futbolista Gerard Piqué amb la seva nòvia, Clara Chia Martí. La parella ja es va deixar veure en públic divendres a la nit. Va ser durant el concert de Dani Martín al Summerfest Cerdanya, on es van fer tota mena de carantoines.

Ara, ‘¡Hola!’ els ha enxampat en un casament celebrat a la Costa Brava. A les imatges se’ls veu junts i relaxats, al contrari que Shakira. La cantant és a Barcelona amb els dos fills que va tenir l’exparella, i es mostra trista i desolada mentre afronta un complicat procés de separació. En canvi, l’esportista sembla haver girat full.

«Abraçats i agafant-se la mà»

Després de més de dos mesos d’especulacions, va ser la premsa britànica la que va posar nom a la jove rossa de 23 anys. El futbolista la va conèixer en una discoteca del carrer Tuset de Barcelona i, posteriorment, la va contractar per a una de les seves empreses, la productora Kosmos. Amb el seu nom i la seva cara ja revelats, la parella no s’amaga. «Abraçats i agafant-se la mà, Piqué i Chia van arribar junts al casament d’un dels millors amics de Piqué, Albert Pedret, amb Anna Tormo», concreta ‘¡Hola!’.

A l’enllaç, celebrat a Mas Terrats, a la Costa Brava, hi van acudir junts mostrant «una gran complicitat», detalla la revista. Tots dos van arribar a la cerimònia agafant-se la mà, abraçats i dedicant-se somriures i bromes. Així ho testifiquen les imatges.