Pavel Nedved, director esportiu del Juventus de Torí i mític exfutbolista, s'ha vist sumit en una polèmica sense esperar-ho després que es filtrés un vídeo en què apareix fent un ball eròtic amb tres dones. A les imatges, a més, el directiu no dubta a fer tocaments a les seves 'amigues' mentre el graven, cosa que sens dubte ha dividit l'afició del club italià.

Aquest polèmic ball de Nedved, que acaba de fer 50 anys, s'ha viralitzat ràpidament en xarxes socials en comptar amb més de 2,5 milions de visites en molt poques hores. No se sap quan es va gravar el vídeo, però els mitjans italians asseguren que les imatges no són actuals; de poc ha importat, però, perquè el nom de Nedved s'ha col·locat al primer lloc de la llista de trending topics de Twitter.

Per cert, la cançó que balla el directiu amb les seves tres acompanyants és Bailando, el tema d'Enrique Iglesias que va arrasar ja fa uns quants estius. Potser aquesta és una pista del moment en què es va gravar el vídeo. De la mateixa manera, l'exfutbolista està solter després de separar-se d'Ivana Nedved el 2019, i després d'haver trencat la relació amb Lucie Anovcinova fa menys d'un any.