La separació de Shakira i Gerard Piqué és un autèntic caos: no només no es posen d'acord en la custòdia dels fills. Tampoc aclareixen on viuran els seus petits, i semblen més centrats a pensar en el seu propi bé que no pas en el seu. I enmig d'aquesta tempesta mediàtica, la colombiana ha publicat un missatge sense receptor i tothom en parla.

Shakira, a través d'Instagram, ha escrit "tu no en vas tenir la culpa", i és clar, igual que després del seu últim èxit, Te felicito, els seus 76 milions de seguidors a l'aplicació han començat a llançar teories, apuntant la majoria a una possible indirecta cap a Gerard Piqué. Ara bé, potser hi ha alguna cosa més darrere d'aquesta frase tan enigmàtica?

Qui segueixi Shakira sabrà que fa uns quants mesos que l'artista treballa en un nou disc que veurà aviat la llum, i no seria estrany que aquesta publicació formi part d'una estratègia de màrqueting per augmentar les expectatives cap a l'àlbum. De tota manera, és impossible conèixer ara com ara l'objectiu real de la publicació, però si la colombiana volia tranquil·litat, amb aquesta publicació no ho ha aconseguit.