La famosa cantant i actriu Miley Cyrus ha tallat la relació amb el seu pare Billy Ray Cyrus. I és que el compositor d’‘Achy Breaky Heart’ (‘No trenquis el meu cor’) s’ha divorciat de Tish Cyrus després de 30 anys de matrimoni, i actualment té una relació amb una jove de la mateixa edat que la seva filla a qui, a més, va conèixer en el rodatge de la sèrie de Disney Channel ‘Hannah Montana’, amb la qual Miley va saltar a la fama i la va convertir en tota una ídol adolescent. 

No és la primera vegada que els pares de Miley pensen a divorciar-se. Ja van estudiar aquesta possibilitat anys enrere en dues ocasions. Aquest any, finalment han decidit posar fi a aquest matrimoni, amb el qual la parella ha tingut cinc fills: Tracie, Braison, Brandi, Miley i Noah.

Persones pròximes a Miley Cyrus han declarat al portal ’RadarOnline’ que ella «no vol saber res del seu pare» i que les coses entre ells «ja estaven tenses des de feia temps», però va ser aquest estiu quan van deixar de parlar del tot. A més, les mateixes fonts asseguren que la cantant de ‘Wrecking Ball’ sempre va pensar que el seu pare «s’estava aprofitant de la seva fama des que va interpretar Hannah Montana a la televisió».

En vista d’aquesta delicada situació familiar, els amics de la cantant estarien «preocupats» per ella, ja que temen que això la porti a refugiar-se, de nou, en l’alcohol i les drogues com ja va fer uns anys enrere.

A tot això, se suma el fet que Billy, als seus 61 anys, estaria planejant ja casar-se amb la jove cantant Firerose, de 29 anys, a qui va conèixer pare i filla fa més de deu anys en el rodatge de Hannah Montana. De fet, té la mateixa edat que Miley. Firerose i Billy sovint publiquen a les seves xarxes socials fotografies junts i, en una, l’australiana apareix ensenyant un anell

«Ens vam conèixer en el set de ‘Hannah Montana’», va explicar la jove en una entrevista en un programa de televisió, on també va explicar que «des d’aleshores, Billy Ray ha sigut un suport fonamental de la meva música. Realment creia en mi i em deia que perseguís els meus somnis».