La Lliga professional nord-americana d’hoquei sobre gel (NHL) ha sigut escenari d’un estremidor accident que ha commocionat els aficionats a aquest esport. El terrorífic incident es va produir aquest dimarts (matinada de dimecres a Espanya), durant el partit entre els Edmonton Oilers i els Tampa Bay Lightning.En un moment del segon període de l’enfrontament, totes les mirades (i en un sepulcral silenci) es van centrar en Evander Kane, aler dels Oilers, conjunt canadenc. Kane pateix una violenta topada amb un rival. Després del xoc, es va aixecar del terra i va córrer presa del pànic a la banqueta agafant-se el canell amb força. La lesió era esfereïdora: el jugador de Tampa, Pat Maroon, havia passat per sobre de Kane amb el seu patí i li va tallar el canell esquerre.

El jugador dels Oilers es va aixecar espantat i va córrer cap a la banqueta deixant rere seu una reguera de sang. Després de ser-li continguda, espantat va córrer a la banqueta cridant mentre un bassal de sang es veia a terra. L’escena va deixar mut el pavelló. De seguida va sortir rumb al vestidor per, una vegada continguda l’hemorràgia, ser traslladat a l’hospital.

Un company de Kane, Connor McDavid, va deixar molt clares les seves sensacions després de l’esgarrifós accident: «Fa por, certament molta por».