La tarda passada a 'Sálvame' es van compartir unes imatges sobre la cantant i artista Shakira que han preocupat els espectadors i els més fans de la seva música. Segons comentaven els realitzadors i col·laboradors del programa de Telecinco, les imatges provenien directament del mòbil d'un testimoni que havia vist la trista escena. Segons comentaven a Sálvame, la cantant colombiana hauria estat fotografiada trista i plorant.

Les imatges eren d'un testimoni directe. “Ens expliques que vas coincidir amb Shakira divendres passat, on va ser?” preguntaven des del programa. Ell responia “A Esplugues, a Barcelona, a prop d'on viu ella”, responia el testimoni. Segons ha continuat relatant. “Estava amb dues amigues i estava malament. Ella anava amb xandall, la veritat que anava… Tenia mala cara i, des que va arribar, parlava per telèfon en anglès”.

El testimoni ha continuat explicant que "De l'hora i mitja que l'ha vist, una hora se l'ha passada parlant per telèfon". El que més ha sorprès del que s'ha explicat és que “només penjar s'ha posat a plorar. No ens hem volgut acostar perquè ella estava discutint amb les amigues”.