La jutgessa envia Dani Alves a presó per violació

Els Mossos d'Esquadra han pres declaració aquest divendres a la comissaria de les Corts al futbolista Dani Alves després de ser denunciat a principis de gener per una dona que l'acusa d'haver-la agredit sexualment a la discoteca Sutton de Barcelona

ACN/Redacció

El Jutjat d'Instrucció 15 de Barcelona ha enviat a presó provisional sense fiança a l'exjugador del FC Barcelona Dani Alves per una presumpta agressió sexual a una jove en la discoteca Sutton de Barcelona, segons han explicat fonts jurídiques.

Amb aquesta decisió, la jutgessa ha adoptat la mesura cautelar que havia demanat la Fiscalia quan el jugador ha passat a disposició judicial després de declarar en la comissaria de Les Corts dels Mossos d'Esquadra. L’exjugador del FC Barcelona, que actualment juga al Pumas de Mèxic, ha esquivat la premsa que l’esperava a les portes de la comissaria, que no ha pogut capturar cap imatge del lateral dret accedint a les dependències policials. Després de prestar declaració, Alves ha sigut formalment detingut.

Els fets van succeir la nit del 30 de desembre en la discoteca de Barcelona, on el futbolista presumptament va agredir sexualment a la jove de 23 anys.

Viatge des de Mèxic

Alves era a Barcelona el 30 de desembre, aprofitant alguns dies de vacances després de disputar el Mundial de Qatar. L’exjugador admet que aquella nit va anar a la discoteca Sutton, però nega haver agredit la dona al lavabo d’una zona VIP de la discoteca, tal com ha denunciat la víctima. En declaracions a Antena 3, el futbolista va assegurar que no coneix la víctima, que no sabia que hi havia algú al lavabo quan hi va entrar i que va ser denunciat per la voluntat de la noia de fer-li mal.

La dona aquella nit va sortir plorant de Sutton, però, abans que abandonés la discoteca, va ser atesa pels treballadors de seguretat, que la van conduir a una sala on també va acudir el responsable aquella nit del local. Posteriorment, la víctima va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Clínic de Barcelona, on es va sotmetre a un examen mèdic que es practica a totes les dones que han sigut agredides sexualment. Dos dies més tard, la jove va presentar una denúncia pels fets i els Mossos van iniciar una investigació que dirigeix el Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona.