Laura Escanes reacciona així a una cançó d’Alvaro de Luna

La "influencer" ha compartit un vídeo gaudint del concert del seu xicot durant el festival Nevalia

Redacció

Laura Escanes i el cantant Álvaro de Luna ja han consolidat la seva relació. Així ho demostra la ‘influencer a les seves xarxes socials, on ha compartit un vídeo gaudint del concert del seu xicot durant el festival Nevalia, celebrat a l’estació d’esquí Formigal-Panticosa. «Jo no sé si això es pot superar... però ser a Nevalia 2023 i que cantin aquesta cançó...», ha escrit Escanes a la publicació d’Instagram.

Malgrat un inici de relació discret i allunyat de les càmeres, el seu recent viatge a les Maldives i les seves cada vegada més habituals aparicions en públic són una clara mostra que la relació entre tots dos avança sense parar.

Les imatges en qüestió mostren Escanes ballant emocionada al ritme de la música durant la interpretació del ‘Tu Nombre’, una cançó d’Álvaro de Luna dedicada a la ‘influencer’ que relataria com va sorgir la relació entre tots dos. «Te vi bailando en el medio de la pista, haciendo magia como un ilusionista. Quiero acercarme y bailar contigo, aquí no hay cámaras ni testigos», canta de Luna en els primers segons del seu últim èxit.