Dani Alves seguirà en presó preventiva i sense fiança

L’Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per l’advocat perquè considera que hi ha indicis sòlids i risc de fuga

Imatge d'arxiu de Dani Alves.

Imatge d'arxiu de Dani Alves. / EFE

Redacció

Dani Alves seguirà a previsió preventiva. L’Audiència de Barcelona ha decidit després de cinc dies desestimar el recurs presentat per l'advocat de l'exjugador del Barça, Cristóbal Martell i deixar-lo entre reixes mentre segueixen les investigacions. La seva defensa demanava llibertat amb mesures cautelars, com ara una fiança, la retirada del passaport, una polsera telemàtica per controlar els seus moviments o la compareixença periòdica al jutjat, però el tribunal confirma que hi ha indicis sòlids i, sobretot, risc de fuga a Brasil -on va nèixer Alves i on té la majoria de les seves empreses- i per això ha confirmat la decisió del Jutjat d’Instrucció número 15 d’enviar-lo a la presó.

Alves està acusat d’una presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona la matinada del 30 de desembre a una noia de 23 anys.

La decisió del tribunal arriba poques hores després que El Periódico, del mateix grup editorial que Diari de Girona, fes públic, a partir d'unes imatges captades per dues càmeres de seguretat de la discoteca, que que quan la víctima es va dirigir al reservat, Dani Alves no era al lavabo, sinó dret a la porta. Això donaria la raó a la víctima, que sempre ha declarat que va entrar al reservat i després al lavabo perquè l'exfutbolista, de manera insistent, li ho va demanar, i no que va ser la noia la que es va dirigir al lavabo quan Alves ja era a dintre, com sustenta el seu advocat.