Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin: divorci a l’abril i clàusula de silenci

La revista ‘Lecturas’ assegura que la infanta pagarà una clàusula per garantir el silenci del seu ‘ex’

Redacció

Lecturas’ ha revelat aquest dimecres una nova exclusiva sobre els components de la família reial. Segons sosté a la revista la periodista i escritora Pilar Eyre, tot apunta que Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin es divorciaran a l’abril i que l’exduc de Palma firmarà una clàusula que garanteixi que no farà declaracions sobre la seva ruptura amb Cristina i no publicarà un llibre, pel qual li han ofert dos milions.

Segons el blog d’Eyre a ‘Lecturas’, la infanta Cristina (57 anys) «no pot més» i ha arribat a la conclusió que el divorci es produirà a l’abril. «Irene compleix la seva majoria d’edat i ella es vol treure aquest anell de casada que s’ha convertit en un símbol d’humiliació i patiment», analitza Eyre.

El viatge a Baqueira

«L’última punyalada ha sigut el viatge d’Iñaki a Baqueira amb la seva amant. Amant. Així considera Cristina Ainhoa, ja que Iñaki i ella segueixen casats», escriu la periodista. Fa més d’un any, la mateixa revista va publicar la seva portada amb les imatges de les trobades privades d’Urdangarin i Ainhoa Armentia.

El divorci suposarà que Iñaki firmi una sèrie de clàusules de silenci si vol percebre una pensió per part de la seva ex, que garanteixi el silenci de l’exesportista professional, afegeix ‘Lecturas’.