La milionària oferta a Clara Chía per 'airejar els draps bruts' de Shakira

La jove és acusada diàriament de trencar una parella amb fills i, per a molta gent, és “la dolenta”

Gerard Piqué i Clara Chía

Gerard Piqué i Clara Chía

Redacció

Clara Chía ha passat de ser una simple jove de 23 anys que va treballar en l'empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué i la seva família, a ser la parella de l'exfutbolista català, deixant enrere l'anonimat. És a més una de les dones més odiades entre els seguidors de Shakira, a l'ésser el principal causant de la ruptura entre la colombiana i la seva exparella.

El nom de la catalana continua a l'ull de l'huracà a causa dels constants atacs que ha rebut en les cançons que ha estrenat la colombiana entre els quals es troben Monotonia, Music Sessions #53 i TQG.

Una situació ha cridat l'atenció dels mitjans de comunicació a Espanya i és el fet que en cap moment la colombiana s'ha referit directament a Chía Martí, però ressona als passadissos que a les cançons llança forts dards en contra de la noia; per la qual cosa es diu que han contactat a la jove perquè “exposi” o “tregui els draps bruts” de com va iniciar la història amb l'exfutbolista i pare de Milan i Sasha.

“Molts programes han proposat a Clara Chía concedir una entrevista, perquè aquesta expliqui la seva versió, confirmant així els dos extrems. Les ofertes ascendeixen a més d'un milió d'euros”, va assenyalar el portal X De Catalunya.

La jove és acusada diàriament de trencar una parella amb fills i, per a molta gent, és “la dolenta”, lamentablement.

Quan Clara Chía va conèixer a Gerard Piqué el novembre de 2021 poc imaginava que el seu nom saltaria a totes les portades i se li dedicarien tants minuts de televisió a Espanya i Llatinoamèrica. Aquests últims dies, tal com hem pogut saber les Mamarazzis, Clara no ha aguantat més la pressió i ha hagut de ser atesa en una clínica privada de Barcelona, l'Hospital Quirónsalud, després de patir un atac d'ansietat. La parella de Piqué està superada i l'assetjament constant que pateix a les xarxes socials li està passant factura.