Troben mort el mític actor Paul Grant amb només 56 anys

Va ser trobat estès a terra a l’estació de King’s Cross, a Londres

Mor Paul Grant, mític actor de ‘Star Wars’ i ‘Harry Potter’

Mor Paul Grant, mític actor de ‘Star Wars’ i ‘Harry Potter’

Redacció

L’actor Paul Grant ha mort als 56 anys. Conegut per interpretar un dels ewoks a ‘El retorn del Jedi’, el capítol cinquè de la saga de ‘Star Wars’, i per donar vida a un elf a ‘Harry Potter’, en la primera pel·lícula: ‘La pedra filosofal’.

Segons Sky News i la cadena SER, l’intèrpret va ser trobat estès a terra a l’estació de King’s Cross, a Londres, dijous a la tarda. No obstant, ha sigut declarat mort aquesta matinada com a conseqüència d’una mort cerebral.

La seva filla, Sophie Jayne Grant, ha confirmat la mort de l'actor al mitjà britànic i ha assegurat que està «desconsolada». «Cap noia mereix que li treguin el seu pare... Era tan conegut i estimat. Se n’ha anat massa aviat», ha assenyalat. Va ser la seva família qui va decidir desconnectar-lo del suport vital al no poder fer res per revertir la mort cerebral.

L’actor patia acondroplàsia i precisament per la seva estatura (feia 1,32 metres) va poder desenvolupar la seva carrera com a actor.

Malgrat la seva fama i les seves interpretacions, Grant tenia problemes amb l’alcohol i en una entrevista el 2014 va reconèixer que s’havia gastat tots els seus diners en alcohol, drogues i prostitutes.