Mor una actriu de 'La Que Se Avecina' amb només 48 anys

Sempre serà recordada pels seus papers a 'La que se avecina' i 'El Pueblo'

Mor una actriu de 'La Que Se Avecina' amb només 48 anys

Mor una actriu de 'La Que Se Avecina' amb només 48 anys / Mediaset

Julián Moreno

L'actriu aragonesa Laura Gómez-Lacueva, coneguda pels seus papers a 'El Pueblo', 'La que se Avecina' i 'Oregón Televisión', ha mort aquest dijous als 48 anys després d'una llarga malaltia. L'artista ha mort aquesta matinada al no superar una complicació respiratòria que el mantenia a l'UCI, segons fonts properes.

Un dels seus papers més destacats va ser de la mítica sèrie 'La que se avecina' en què donava vida al personatge de Greta. També va formar part de la sèrie d''El Pueblo', on representava Mariajo.

eb3d4b6a 5e65 4576 9ba2 da74bcf69cb3 16 9 aspect ratio default 0

Mor una actriu de 'La Que Se Avecina' amb només 48 anys

La seva trajectòria al teatre va començar fa més de 25 anys quan el 1994 va ingressar a l'Escola Municipal de Teatre de Saragossa i després de completar els seus estudis a diferents ciutats europees va prendre la decisió de muntar la seva pròpia escola.

"De nena ja jugava a ser actriu amb la meva cosina i les meves veïnes. Somiava representar històries de teatre que jo mateixa m'inventava", va afirmar en una entrevista a EL PERIÓDICO DE ARAGÓN, del grup Prensa Ibérica, el mes d'agost passat.

Els més propers a l'actriu no podien contenir aquest matí el dolor causat per la pèrdua. L'actor saragossà Jorge Usón, entre ells, es confessava “destrossat”.

“Des del punt de vista professional se n'ha anat una actriu que estava en el moment més gloriós de la seva carrera –ha comentat Usón-. Des del vessant personal, la Laura deixa darrere seu una estela d'amor, compromís, bondat i amistat difícilment igual. Era algú molt especial” va declarar.