Rauw Alejandro i Rosalía s’enfaden en ple directe per aquesta raó

Com en tota relació, no és estrany que de tant en tant sorgeixin disputes o discussions

Rauw Alejandro i Rosalía s’enfaden en ple directe per aquesta raó

Rauw Alejandro i Rosalía s’enfaden en ple directe per aquesta raó / Instagram

Sens dubte, Rosalía Rauw Alejandro són una de les parelles del moment. L’artista catalana i el cantant porto-riqueny són un tàndem perfecte i una prova d’això és la química complicitat que mostren tant en la seva faceta personal com en la musical, amb el seu últim treball conjunt, ‘RR’. La relació es va començar a teixir durant els Latin Grammys del 2019, quan van coincidir per primera vegada. Des d’aleshores, han sigut pràcticament inseparables.

Ara bé, com en tota relació, no és estrany que de tant en tant sorgeixin disputes discussions.

Les olives, a debat

El motiu d’aquesta ‘topada’ en viu han sigut ni més ni menys que les olives. La parella estava disfrutant d’uns dia de vacances a bord d’un iot mentre menjava un aperitiu quan, en un moment donat, l’intèrpret de ‘Todo de ti’ ha llançat una pregunta als espectadors que no ha agradat gens a Rosalía: «¿Qui menja olives el 2023?», ha fet broma Rauw. Ràpidament, la també compositora ha saltat en defensa d’aquest fruit: «Barcelona sencera es menja això. El que s’ha de sentir», ha comentat indignada.

El moment ha quedat guardat en un graciós clip que no ha trigat a tornar-se viral; ha acumulat fins a 16.000 ‘m’agrada’ en tot just unes hores.