El TikToker 'El Viatger del Temps' revela que 12 persones adquiriran superpoders durant aquest juny de 2023

Diverses profecies, diversos predicadors, tot en un mateix any, realitat, casualitat o viralitat?

La Terra

La Terra / Pixabay

Qui és 'El Viatger del Temps'?

Eno Alaric, 'El Viatger del Temps', un pseudònim que ell mateix s'ha posat, tot i que, al TikTok s'autodenomina @radianttimetraveler i té més de 400 mil seguidors a la plataforma. Segons ell, ve de l'any 2671. Present a TikTok des de finals de 2022, però no hi ha cap rastre sobre qui verdaderament hi ha darrere aquest perfil 'El Viatger del Temps' o el suposat Eno Alaric.

La seva primera predicció, dilluns 15 de maig

Va donar les seves prediccions per maig i juny, però ja la seva primera predicció del mes de maig no s'ha complert. El passat dilluns 15 de maig, un tsunami gegant hauria d'haver destrossat la costa oest dels Estats Units i haver fet molt de mal a Sant Francisco, però per sort, la seva profecia no es va complir, ja que, si s'hagués complert, moltíssimes persones haguessin mort.

Tsunami

Tsunami / Pixabay

El 30 de maig, els ovnis es deixaran veure de forma massiva

Els ovnis són objectes voladors no identificats i la seva aparició és molt escassa i dubtosa. Doncs, Eno Alaric, preveu que se'n podran veure uns 150 aquell mateix dia. Segons Alaric, la població extraterrestre 'Els Llunyans' està planejant envair-nos i per això apareixeran de forma massiva per saber com fer-ho més endavant.

Nostradamus, 'El Viatger del Temps 'i Craig Hamilton-Parker

Durant tot aquest any han aparegut diverses persones que es fan dir predicadors i llancen les seves profecies, previsions o pronosticacions sobre la Terra, Espanya o el temps. La veritat és que cap d'ells sustenta la seva paraula en una base científica per demostrar el que comenten. I a més a més, hem de deixar clar que els textos de Nostradamus, per exemple, són molt fàcils de contextualitzar, ja que la seva interpretació és molt àmplia i pot comprendre fets actuals, antics o futurs. El llenguatge críptic és un llenguatge molt difícil d'entendre, però les immenses metàfores que es fa dins Les Prophéties es poden agafar en qualsevol context.

Estats Units, altra vegada, en l'ull de mira d'Eno Alaric pel mes de juny

Aquest mes de juny serà molt negatiu per la Terra, però sobretot pels Estats Units. Diversos fenòmens estranys i catàstrofes aniran succeint creant una situació de por alarmant. El 12 de juny hi haurà un terratrèmol de magnitud 9,5 graus a l'escala de Richter a Sant Andrès, California. Segons 'El Viatger del Temps' s'obrirà una escletxa d'uns vuit quilòmetres de profunditat i amb més d'1,5 quilòmetres d'amplitud i d'allà començaran a sortir espècies d'animals ja extingides.

El 14 de juny hi haurà dotze persones afortunades que rebran els superpoders de la telepatia i el teletransport, el problema serà que uns l'utilitzaran per fer el bé i altres per fer el mal. Aquests superpoders els aconseguiran a través d'una energia irradiada pel Sol. El TikToker 'El Viatger del Temps' està de moda, però haurem d'estar atents de si les seves profecies es compleixen o no.

I finalment, el 18 de juny de 2023, la profecia de 'El Viatger del Temps' és que cauran 7 persones del cel, provinents d'un forat de cuc, el qual es va crear de forma accidental.

El nou Nostradamus modern: Craig Hamilton-Parker

Vident i mèdium britànic, nascut el 1954, que ha estat rebatejat com a nou Nostradamus, ja que, diverses prediccions que ha fet, han succeït. Craig Hamilton-Parker va avisar de l'arribada de la pandèmia, del Brexit, de què Donald Trump sortiria com a president i de la mort d'Isabel II. 

Ara està anunciant un conflicte bèl·lic, el qual, segurament, podria esdevenir en la III Guerra Mundial i no, a conseqüència de la guerra Rússia i Ucraïna. Aquesta guerra començarà a partir d'una col·lisió o incident estrany i després tot anirà a pitjor.