Al Pacino tindrà el seu quart fill als 83 anys amb la seva xicota de 29

La notícia s'ha fet viral a les xarxes, on s'ha questionat l'actor per voler procrear de nou amb l'edat que té

Al Pacino tindrà el seu quart fill als 83 anys amb la seva nòvia de 29

Al Pacino tindrà el seu quart fill als 83 anys amb la seva nòvia de 29 / EFE

Nascut el 25 l’abril 1940 a Nova YorkAl Pacino ja tenia inscrit en els seus gens el que el cine li oferiria: els seus avis per part materna eren originaris de Corleone, Sicília, el lloc que visitaria tres dècades després en la ficció en algunes de les seqüències més recordades d’‘El padrí’. 

El que potser no s’esperava és ser pare per quarta vegada amb 83 anys amb la seva nòvia, de 29. L’actor espera el seu fill junt amb l’escriptora Noor Alfallah, que ja està en el vuitè mes d’embaràs, segons ha revelat el representant de l'actor.

Al Pacino té tres fills, dos amb l’actriu Beverly D’Angelo i una amb la ‘coach’ d’actuació Jan Tarrant. La notícia s’ha fet viral a les xarxes socials, on els usuaris han destacat l’edat de l’actor per tenir el seu quart fill, ja que quan el petit faci 18 anys, Al Pacino tindrà més de 100 anys.

«L’únic dolent és que els nens probablement creixeran sense un pare quan més el necessitin», va ser un dels comentaris a Twitter.

Al Pacino i Noor Alfallah van fer oficial la seva relació l’abril del 2022 i des d’aleshores han aparegut públicament junts en diverses ocasions. Ara esperen el seu primer fill junts.