Les vacances de Piqué amb els fills desencadenen la polèmica: incompleixen l'acord amb Shakira

La seva visita no ha trigat a deslligar els problemes

Gerard Piqué

Gerard Piqué / Kings League

Ja han passat dos mesos des que Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, van deixar Barcelona, després de firmar l'acord de separació amb Gerard Piqué, la família va començar una nova vida a Miami.

Des de la seva marxa, Gerard Piqué ja ha fet una visita als seus fills a la ciutat nord-americana, coincidint amb Setmana Santa. Les imatges de Piqué amb els fills van transcendir ràpidament i molts van comentar l'actitud del jugador.

Amb les vacances d'estiu a tocar, Laura Fa i Lorena Vázquez, creadores del podcast 'Mamarazzis', han donat l'exclusiva de la propera visita de Gerard Piqué: el 2 de juny viatjarà a Miami per gaudir d'uns dies amb els seus fills.

L'exfutbolista passarà dues setmanes amb Sasha i Milan, però la seva visita no ha trigat a disparar els problemes: la nova data escollida per l'ex del Barcelona incompleix l'acord de separació incomplint el període de vacances que han de passar els seus fills amb el seu pare. Segons apunten des de 'Mamarazzis', els petits han d'estar el 66% del temps estival amb el seu progenitor.

Tot i això, "aquesta xifra es manté a l'aire a costa de les negociacions entre els advocats de l'exfutbolista i la cantant".